Promocje
 Sanotint Mascara Na Odrosty
Sanotint Mascara Na Odrosty
49,90 zł 44,91 zł
szt.
 Szampon Sanotint FORFORA Przeciwłupieżowy pH 5,5-6
Szampon Sanotint FORFORA Przeciwłupieżowy pH 5,5-6
69,99 zł 49,41 zł
 Szampon Sanotint SFIBRATI Do Włosów Zniszczonych pH 5,5-6
Szampon Sanotint SFIBRATI Do Włosów Zniszczonych pH 5,5-6
69,99 zł 49,41 zł
 Szampon Sanotint FREQUENTI do częstego mycia
Szampon Sanotint FREQUENTI do częstego mycia
69,99 zł 49,41 zł
szt.
 Ekologiczny Lakier Sanotint
Ekologiczny Lakier Sanotint
64,90 zł 58,41 zł
szt.
 Pianka Do Stylizacji Sanotint
Pianka Do Stylizacji Sanotint
64,90 zł 58,41 zł
szt.
 Mocny Żel Sanotint
Mocny Żel Sanotint
54,90 zł 49,41 zł
Producenci

KosmetykiNaturalne24.pl

tel. 81 475 07 50
info@kosmetykinaturalne24.pl
ul. Głogowa 2A
21-040 Świdnik woj. lubelskie
NIP 7123275695 Polska

Mydło siarkowe do twarzy i ciała - dla skóry problematycznej

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 8,00 zł 8.00
quantity szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Mydło siarkowe do pielęgnacji skóry problematycznej. Skuteczne do pielęgnacji skóry trądzikowej i łojotokowej. Głęboko oczyszcza skórę, działa bakteriobójczo i przeciwzapalnie. Dzięki zawartości olejku norkowego nie przesusza skóry oraz nie działa ściągająco. Zmniejsza objawy trądziku. Mydło nie zawiera barwników i sztucznych zapachów. Produkt testowany kliniczne. 

 

Składniki aktywne: 

Siarka  - rozmiękcza zrogowaciały naskórek i ułatwia usuwanie jego zewnętrznej warstwy, wykazuje działanie bakteriobójcze oraz przeciwgrzybicze. Dzięki takim właściwościom jest chętnie wykorzystywana jako składnik kremów do skór łojotokowych, a także do cer dotkniętych trądzikiem różowatym. Znakomicie sprawdza się w leczeniu chorób skóry z nadmiernym rogowaceniem, łuszczycy, wyprysku łojotokowym, atopowym zapaleniu skóry. 

Olej z norkowy - polecany przez wielu europejskich dermatologów, jako skuteczny sposób na walkę ze starzeniem się skóry. Belgijskie badania wykazały, że olej z norek jest najbardziej przyswajalny przez ludzką skórą. Jest stosowany do redukcji zmarszczek, likwidowania przebarwień ,  plamek, rumieńców, zmarszczek mimicznych i blizn. Olejek z norek może być dodawany do kremu nawilżającego, albo w rozcieńczonej postaci stosowany do przemywania twarzy. Jest również używany do kąpieli odżywczych lub do odnowy struktury włosa.

  

Skład INCI: Sodium Palmate, Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Sulfur, Mink Oil, Titanium Dioxide, Triethanolamine, PEG-400, Disodium EDTA, Citric Acid, Cellulose Gum, Benzoic Acid, Sodium Chloride.

 

Objętość:  90g

Status produktu: kosmetyk

Termin przydatności 3 lata od daty produkcji podanej  na opakowaniu.

Kraj pochodzenia: Federacja Rosyjska

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl