Bestsellery
Bania Agafii - szampon-balsam do włosów, 350ml
Bania Agafii - szampon-balsam do włosów, 350ml
6,29 zł
Promocje
 Sanotint Mascara Na Odrosty
Sanotint Mascara Na Odrosty
49,90 zł 44,91 zł
szt.
 Szampon Sanotint FORFORA Przeciwłupieżowy pH 5,5-6
Szampon Sanotint FORFORA Przeciwłupieżowy pH 5,5-6
69,99 zł 49,41 zł
 Szampon Sanotint SFIBRATI Do Włosów Zniszczonych pH 5,5-6
Szampon Sanotint SFIBRATI Do Włosów Zniszczonych pH 5,5-6
69,99 zł 49,41 zł
 Szampon Sanotint FREQUENTI do częstego mycia
Szampon Sanotint FREQUENTI do częstego mycia
69,99 zł 49,41 zł
szt.
 Ekologiczny Lakier Sanotint
Ekologiczny Lakier Sanotint
64,90 zł 58,41 zł
szt.
 Pianka Do Stylizacji Sanotint
Pianka Do Stylizacji Sanotint
64,90 zł 58,41 zł
szt.
 Mocny Żel Sanotint
Mocny Żel Sanotint
54,90 zł 49,41 zł
Producenci

KosmetykiNaturalne24.pl

tel. 81 475 07 50
info@kosmetykinaturalne24.pl
ul. Głogowa 2A
21-040 Świdnik woj. lubelskie
NIP 7123275695 Polska

Olej z Czarnuszki, 50ml - NACOMI

Dostępność: BRAK PRODUKTU - SPODZIEWANA DOSTAWA
Cena: 26,78 zł 26.78
quantity szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Co to jest?

 Faraonowie twierdzili, że olej z czarnuszki jest w stanie uleczyć wszystko, nie radzi sobie tylko ze śmiercią.

Skład i Właściwości:

Olej z czarnuszki ma wiele zastosowań i wiele dobroczynnych działań. Używanie oleju pomaga zwalczyć trądzik. Systematyczne stosowanie oleju powoduje, że nasza skóra staje się elastyczna, nasz naskórek szybciej się regeneruje. Olej z czarnuszki, którego firma Nacomi jest producentem, świetnie się sprawdza w przypadku osób, które borykają się z egzemami oraz mają problematyczną cerę. Fani solarium również odczują pozytywne działanie tego oleju. Ze względu na swój skład olej z czarnuszki jest świetnym przeciwutleniaczem stabilizującym i chroniącym nienasycone kwasy tłuszczowe i fosfolipidy wchodzące w skład błon komórkowych.

Jak używać?

Produkowany przez Nacomi olej z czarnuszki można spokojnie nakładać bezpośrednio na skórę. Jak każdy olej świetnie natłuszcza i nawilża skórę i włosy.  Świetnie napina skórę, ma również działanie przeciwzmarszczkowe. Dobrze spłyca już istniejące bruzdy.  Bardzo dobre efekty przynosi również nakładanie olejku na włosy co ogranicza ich wypadanie i cudowne właściwości oleju są widoczne już za pierwszym razem.

Ciekawostki:

Olej z czarnuszki stosowany jest do produkcji perfum. Olej w wersji spożywczej używany był w dawnej Polsce przez biedną ludność jako przyprawa, która zastępowała drogie przyprawy ze wschodu, na które nie było ich stać.

 

Termin przydatności do użycia -   data umieszczona na opakowaniu

Pojemność opakowania  50 ml

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl